Toekomstplannen voor Risk of Rain 2 gedeeld

Nieuws
maandag, 28 december 2020 om 9:35
riskofrain2 5f5e1c4291845
Sinds eind september kunnen we op Stadia genieten van Risk of Rain 2, een populaire indie shooter. De game was al langer uit op de PC, in een early access vorm, en ontving met de Stadia versie ook een tijdelijk exclusief nieuw level. De ontwikkelaar is nog lang niet klaar met de game, zo is te lezen op hun Steam blog.
Op het blog, waar we dankzij StadiaSource op kwamen, is te lezen dat de ontwikkelaar grootse plannen heeft voor 2021. Goed nieuws voor fans van deze game, die sinds kort ook als Stadia Pro game beschikbaar is. Het team achter de game wordt verdubbeld van 3 naar 6, waardoor ze meer content kunnen gaan maken. Als eerste wordt er gewerkt aan een gratis update, waarin de game gepolijst wordt en content die de release niet gehaald heeft alsnog uitgebracht wordt. Denk aan bijvoorbeeld een nieuwe survivor, een nieuwe boss, nieuwe items, nieuwe wapens, meer lore en betere statistieken. Deze gratis update moet rond maart 2021 klaar zijn.

Betaalde add-on

Daarnaast komt er nog een betaalde add-on, zoals hierboven te zien. Dit is eigenlijk een grote bundel vol met nieuwe vijanden, survivors, items, events en allerlei andere zaken inclusief een nieuwe game mode. De bedoeling is om veteranen zo langer met de game bezig te houden. De update staat gepland voor kwartaal 4 van 2021, dus verwacht hem niet eerder dan tegen het einde van het jaar. Hoe dan ook goed nieuws voor fans van Risk of Rain 2. De game is tot 1 januari nog te claimen als Stadia Pro game, dus doe dat nog indien je dat nog niet gedaan hebt.
Mis ook de sale niet op de verschillende Stadia hardware. Je kunt hier de details lezen. En ook de Immortals: Fenyx Rising demo is weer terug van weggeweest. Je kan de demo nog tot eind januari spelen, lees alle details hier