Ook Stadia Controller en Stadia Premiere Edition in de sale

Nieuws
door Jerry Frederikzaterdag, 26 december 2020 om 9:20
b6aaec596fe9c62a0249af3a2dd2ccb9
Nadat Google een aantal dagen geleden begonnen is met een grote Holiday Sale, zijn er nu ook deals op Stadia Hardware. Deze deals zijn minder goed geadverteerd maar toch opgepikt.
Dankzij de website StadiaSource kwamen we het nieuwtje op het oog. Na een check in de Nederlandse Google Store kwamen we erachter dat zowel de losse controllers als de Premiere Editions ook in de aanbieding zijn. Het zijn geen mega korting, maar dat is vaak het geval op hardware. De controller is van € 69,- afgeprijsd naar € 55,20,-. De aanbieding kun je hier vinden. En de Premiere Edition, een bundel met een Stadia controller en een ChromeCast Ultra, is afgeprijsd van € 99,- tot € 79,-. Deze deal kun je hier vinden.

Hardware veelal beschikbaar

Hardware voor Stadia is inmiddels al op vele verschillende manieren beschikbaar gekomen. In andere landen hebben leden van YouTube Premium gratis Premiere Editions kunnen claimen, er werden de afgelopen weken veel gratis Premiere Editions met een Cyberpunk pre-order meegegeven en nu is er wederom een korting bij het los aanschaffen van de hardware. Google lijkt veel energie te stoppen in het uitdelen van de hardware, om Stadia voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.
Heb je gisteren onze derde Cyberpunk 2077 livestream gezien? Zo niet, dan kun je deze hier nog terug kijken. En vergeet ook zeker niet onze nieuwe review van Chronos: Before The Ashes te lezen. We hebben de game voor je getest en onze bevindingen kun je hier lezen.