Wederom nieuwe beelden voor Phogs!

Nieuws
donderdag, 19 november 2020 om 12:10
Landscape 5f71afc16888e
De indie game Phogs! komt over ongeveer twee weken uit op Stadia en dat zullen we weten. Met enige regelmaat worden er nieuwe beelden gedeeld met ons.
Nadat we eerder al een blik kregen op de 'Food' en 'Sleep' spelwerelden, is nu de volgende aan de beurt. In de eerste video staat de 'Play' spelwereld centraal. In deze volgende spelwereld staat het spelen thema centraal, wat voor de twee honden Red en Blue natuurlijk als muziek in de oren klinkt. Vervolgens heeft de ontwikkelaar ook een algemene gameplay trailer gedeeld, waarin je kunt zien hoe de gameplay verloopt en wat je kunt verwachten. Beide video's vind je hieronder.

Unieke co-op game

In de game Phogs! bestuur je ten allen tijde twee honden. Wat deze honden bijzonder maakt is dat ze permanent aan elkaar verbonden zijn. Dit vereist grote coördinatie en dat levert ook een uitdagende puzzel platformer op. Dat is de bedoeling althans. Het klinkt als de ultieme co-op game, maar wat de game nog specialer maakt is dat je de beide honden zelfs samen met één controller kunt besturen. Over precies twee weken, op 3 december, kunnen we aan de slag met Phogs!
Een andere indie game en tevens Pro game, Human: Fall Flat, heeft nieuwe content gekregen in de vorm van een nieuw level. Lees hier meer. En ook The Crew 2 gaat voorzien worden van nieuwe content, ze stappen over op een Seasons content model. Lees hier de details van het eerste Season.