Ubisoft+ arriveert vandaag, maar alleen in de Verenigde Staten

Nieuws
maandag, 14 december 2020 om 16:45
Watch Dogs Legion oj8f22e8vh71wpmjw6dw9w5ivriilk45k56z6lqkbi 5f8b27567d828
Ubisoft+ is de abonnementsdienst van Ubisoft waarmee je in een Netflix-achtig betalingsmodel voor een vast bedrag per maand van alle Ubisoft games op een platform kunt genieten. We wisten al een tijd dat deze dienst ook naar Stadia zou komen, dit jaar nog zelfs, en vandaag lijkt het zover. Voor de Verenigde Staten tenminste.
Net als op Amazon Luna zal Ubisoft+ op Stadia alleen beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, als een soort bèta. Er is voorheen nog geen uitspraak gedaan over de beschikbaarheid van Ubisoft+ met betrekking tot specifieke landen, dus het nieuws komt enigszins als een verrassing. Alle Stadia games die momenteel op Ubisoft+ staan, zijn voor $ 14,99,- per maand te spelen. Ubisoft heeft de laatste maanden hard gewerkt om zoveel mogelijk Ubisoft games, oud en nieuw, naar Stadia te brengen. Zeer waarschijnlijk ter voorbereiding van vandaag. Wij moeten in ieder geval nog even geduld hebben.

uPlay wordt Ubisoft+

Nog niet heel lang geleden heeft de abonnementsdienst van Ubisoft een metamorfose ondergaan. Van uPlay+ werd de naam Ubisoft+ en tegelijkertijd werd bekend dat je met één abonnement op alle platformen kon spelen. Om dit mogelijk te maken is Ubisoft Connect gelanceerd, een platform wat Cross Play en Cross Progression verder moet stimuleren tussen de verschillende platformen. Zo kun je met de nieuwste Ubisoft games verder gaan op andere platformen waar je met Stadia gebleven bent en andersom. Wat vind jij van het nieuws dat Ubisoft+ nog niet in Nederland beschikbaar is?
De laatste Ubisoft game, Immortals: Fenyx Rising, heeft een update gekregen waar ook een Performance Mode in zit. Lees hier de details. Daarnaast heeft ook Outcasters een update gekregen en bedanken de ontwikkelaars ons. Lees hier meer.