Nieuw Master Level voor Doom Eternal: Super Gore Nest

Nieuws
donderdag, 03 december 2020 om 12:30
Doom 1024x576 5f903040c87f9
Doom Eternal was de eerste AAA game met een day 1 release op Stadia. Dat is inmiddels alweer meer dan een half jaar geleden. Maar toch blijft er nieuwe content komen, voor wie nog niet klaar is met de game.
Opzich is het ook niet raar dat Doom Eternal nog veel gespeeld wordt. Los van dat het een uitmuntende game is, zoals te lezen in onze review, is de game momenteel enorm afgeprijsd in de Black Friday deals van Stadia. Daarnaast zijn vrijwel alle levels met allerlei extra uitdagingsniveaus te spelen, waardoor de echte fan reden genoeg heeft om de game te blijven spelen. En er is ook nog een multiplayer mode. Er komt nu een nieuw Master Level bij, voor een nog grotere uitdaging. Zie hieronder de trailer.

Content blijft komen

Master Levels is een fenomeen wat al langer een onderdeel is van de Doom franchise. Het gaat zelfs terug tot Doom II, uit 1995. Het idee is dat bestaande levels een totale remake krijgen. Het speelt anders, vijanden zijn anders geplaats en het moet heel anders aanvoelen. Uiteraard met het idee dat de uitdaging nóg groter wordt. Het is echt bedoeld voor de Die Hards onder ons. Enkele weken geleden kwam er ook al een uitbreiding uit voor Doom Eternal, The Ancient Ones genaamd. Mocht je twijfelen over de game, dan is er in ieder geval content genoeg en lijkt er meer onderweg.
Maandag werden we verrast met een plotselinge verschijning van de game Outward. Voor meer details omtrent deze game klik je hier. En ook Phoenix Point heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen. Deze strategie game met RPG elementen komt volgend jaar. Check hier de beelden.