Indie game Pikuniku krijgt PEGI leeftijdsrating

Nieuws
maandag, 02 november 2020 om 17:00
New Project
Zoals wel vaker melden we het hier ook als een game die nog niet aangekondigd is een leeftijdsrating van PEGI, ESRB of USK. Dit zijn namelijk sterke hints dat de game naar Stadia komt. Er is er weer één verschenen.
De PEGI, ESRB en USK organisaties zijn namelijk verantwoordelijk voor het vaststellen van de leeftijdsratings. Hiermee kunnen ouders zien voor welke leeftijden een game geschikt is. Aangezien deze altijd vooraf afgegeven worden, kunnen we hieraan zien welke onaangekondigde games naar Stadia komen. En dit keer is het de indie game Pikuniku.

Relaxte puzzel platformer

Na wat onderzoek blijkt Pikuniki een puzzel platformer waarin ontdekken van de spelwereld centraal staat. De kleurrijke stijl geeft een vrolijke indruk. Wanneer de game precies naar Stadia komt is moeilijk te zeggen. Soms duurt het enkele maanden maar soms ook maar enkele dagen. Het zou zomaar kunnen dat de game onderdeel is van de 'This week on Stadia' blogpost van deze week. We houden je op de hoogte.
Een andere onaangekondigde game die vorige week ontdekt is via een leeftijdsrating is 'Murder by Numbers'. Leer hier meer. En heb je het uitstel van Far Cry 6 al meegekregen? Helaas waar, lees hier de details.