Inschrijvingen voor Hello Engineer closed beta nu mogelijk

Nieuws
woensdag, 03 februari 2021 om 7:00
Hello Engineer  KeyArt 5f8f18564b8f0
Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de gesloten beta van Hello Engineer. De game werd tijdens de 'Good Days' in oktober 2020 aangekondigd. Door mee te doen aan de gesloten beta kun je de game eerder spelen, maar ook helpen met het testen en deels vormgeven van het spel.
Hello Engineer is een nieuwe game in het 'Hello Neighbor' universum. Normaal gesproken draaien deze games om survival/horror aspecten, waarbij je uit de handen moet blijven van een kwaadaardige buurman. Hello Engineer gooit het over een totaal andere boeg. Alleen of met vrienden is het aan jou om allerlei voertuigen en andere machines te bouwen. Dat is het hoofddoel. Tussendoor zal je nog steeds soms opgejaagd worden maar het draait veel meer om bouwen en samenwerken.

Schrijf je nu in

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je jezelf via deze link inschrijven. Zolang je toegang hebt tot Stadia kom je in aanmerking om je in te schrijven. Inschrijven is overigens geen garantie dat je gekozen wordt om mee te doen. Wanneer de gesloten bèta plaats vindt, is nog niet bekend.
Eén van de nieuwe aankomende games voor Stadia is Killer Queen Black. Klik hier om meer te lezen over de game. En mis onze januari recap niet, om terug te lezen wat januari voor Stadia betekende.