Journey To The Savage Planet komt ook naar Stadia

Nieuws
vrijdag, 04 december 2020 om 12:30
journey to the savage planet
De derde game die gisteren aangekondigd werd, is Journey To The Savage Planet. Deze game is eerder dit jaar op de consoles uitgekomen en komt nu dus ook naar Stadia.
Journey To The Savage Planet is een adventure game met een first person perspectief waarin je de opdracht krijgt om een buitenaardse planeet te onderzoeken. Deze staat bol van de buitenaardse wezens, sommige vriendelijk en sommige minder vriendelijk. In een bijzonder kleurrijke wereld is het jouw taak om alle buitenaardse wezens in kaart te brengen. Dit is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Door tijdens de game allerlei items en wapens te craften, vind je steeds nieuwe manieren om eerder onbereikbare plekken wel te bereiken. Hieronder vind je een trailer.

Game van Typhoon Studios

Om te kunnen voorspellen dat deze game ooit naar Stadia zou komen, hoefde je geen genie te zijn. De ontwikkelaar van de game is namelijk Typhoon Studios. Deze studio is eerder dit jaar overgenomen door Stadia Games & Entertainment en is nu een first party studio voor Google Stadia. Alhoewel het IP van deze game niet inbegrepen was, is het porten van de game natuurlijk de uitgelezen kans voor de ontwikkelstudio om ervaring op te doen met Stadia alvorens ze verder gaan met een nieuw project. Overigens was Alex Hutchinson de Game Director. Juist, die man die laatst nog in opspraak kwam wegens opmerkelijk uitspraken.
Eerder deze week is Chronos: Before The Ashes ook gelanceerd op Google Stadia. Check hier de launch trailer. En wist je dat Super Bomberman R Online inmiddels helemaal gratis is? Klik hier voor het nieuws.