Thunderful Games gaat exclusieve Stadia game maken

Nieuws
zaterdag, 05 december 2020 om 9:00
thunderful
Eén van de aankondigingen die eerder deze week bekend gemaakt werd, is het feit dat Thunderful Games een exclusieve Stadia game gaat maken. Deze aankondiging sneeuwde een beetje onder door de andere aankondigingen, maar wilden we jullie niet onthouden.
Thunderful Games is niet de eerste studio die een exclusieve Stadia game maakt. Het wordt de zevende studio na Splash Damage (Outcasters), Supermassive Games, Robot Entertainment (Orcs Must Die 3!), Harmonix, Uppercut Games (Submerged) en Tequila Works (Gylt). Het is nog niet bekend om wat voor game het gaat of wanneer de game komt.

Bekende uitgever

De uitgever is in ieder geval niet onbekend. Bij een greep uit de catalogus van Thunderful Games kom je uit bij de Steamworld serie. Hier zijn er vier van beschikbaar op Stadia en dit zijn een aantal van de beste Stadia Pro games. Of het gaat om een nieuwe titel in deze serie of een volledig nieuwe game is nog niet duidelijk, maar het laatste lijkt meer voor de hand liggend. Het is in ieder geval een getalenteerde groep aan ontwikkelaars.
Phogs! is deze week ook voorzien van een release. Check de launch trailer hier. En mis ook het nieuw aangekondigde Valkyria Chronicles 4 niet. De aankondiging kun je hier terug zien.