Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia

Nieuws
vrijdag, 03 juli 2020 om 9:13
98938fd0330162a0718b00883bc3f238
Just Shapes & Beats is nu beschikbaar op Google Stadia, de actie en ritmische game van de Canadese studio Berzerk Studio verscheen eerder al op de PS4, Switch en PC.

Vorm en geluid

Just Shapes & Beats van het Canadese Indie-team Berzerk Studio is nu uitgebracht op Google Stadia, de game doet precies wat de titel al suggereert, je speelt met vormen en beats. Concreet betekent dit dat elke speler een vorm controleert die aanvallen moet zien te ontwijken, en dat allemaal op meeslepende beats.
Het ritme manifesteert zich op het scherm in de vorm van objecten en verschillende patronen en groottes in een roze kleur, die moet je zien te ontwijken tot het nummer is afgelopen. Wordt je geraakt door een aanval? Dan verlies je een deel van je vorm. Bekijk de trailer voor Just Shapes & Beats hieronder:
De game is nu beschikbaar op Google Stadia nadat die eerder werd uitgebracht op andere platforms zoals de PlayStation 4, Nintendo Switch en op de PC.
In ander Stadia-nieuws lees je hier over de Pro games van juli, check je hier meer beelden van de Stadia Exclusive Orcs Must Die! 3 en is de Bounty of Blood DLC voor Borderlands 3 nu ook beschikbaar.