Kate Bishop gaat Marvel's Avengers versterken

Nieuws
vrijdag, 20 november 2020 om 16:45
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Al voordat Marvel's Avengers uitkwam, heeft de ontwikkelaar duidelijk aangegeven dat Marvel's Avengers een live service game is en regelmatig van nieuwe content voorzien zou worden, waaronder nieuwe Avengers. De eerste komt er eindelijk aan.
De eerste nieuwe Avenger die het huidige team gaat versterken is Kate Bishop. Bij het grote publiek is dit mogelijk een redelijk onbekende Avenger, maar ze gebruikt ook vaak de naam Hawkeye. Ik hoor de meesten van jullie denken "Maar Hawkeye is toch een man?". Ja, dat klopt ook. De mentor van Kate Bishop is Clint Barton, de oorspronkelijke Hawkeye. In de Marvel comics is Kate Bishop de opvolger van de oorspronkelijke Hawkeye. Eén van de wapens van Kate Bishop is dus ook een boog. Gisteren heeft de ontwikkelaar in een uitgebreide video toegelicht wie ze is en wat er verder te wachten staat. De video kun je hieronder vinden.

Meer nieuwe content is onderweg

Marvel's Avengers kreeg hevige kritieke voor de magere end-game content die de game bevatte. Heb je de singleplayer campaign voltooid? Dan kun je met jouw avengers samen met andere spelers de rest van het spel ervaren. De rest bleek alleen te bestaan uit een beperkt aantal generieke missies. Daarnaast werd de game getergd door game breaking bugs, dus de aandacht ging eerst daar naar uit. Inmiddels is er al één content update geweest en de tweede, met Kate Bishop centraal, komt dus begin December. Er is ook gelijk al aangekondigd dat de oorspronkelijke Hawkeye in 2021 ook zijn opwachting gaat maken. De ontwikkelaar benadrukt nog maar eens dat ze de game echt niet los gaan laten.
Er zijn inmiddels ook nieuwe beelden van Cyberpunk 2077 uitgekomen die zeker de moeite waard zijn. Klik hier om deze te bekijken. En de Ultimate Edition van Mortal Kombat 11 heeft ook een launch trailer gekregen. Mis deze niet.