Mortal Kombat 11: Ultimate Edition krijgt een launch trailer

Nieuws
vrijdag, 20 november 2020 om 12:30
b2cf25ef7e29f82a22ab47bb90839cdc
Liefhebbers van fighting games zitten vanaf het begin al goed op Stadia. Met Mortal Kombat 11, Samurai Shodown, Power Rangers: Battle for the Grid en Dragonball Xenoverse 2 zijn er meerdere titels beschikbaar. Eerstgenoemde komt nu met een Ultimate Edition.
Mortal Kombat 11 begon met een indrukwekkend aantal vechters, namelijk 26 verschillende personages waarmee jij kon spelen. Gaandeweg zijn er meerdere add-ons uitgekomen, genaamd Kombat Packs. Hiermee werd het totaal naar 35 personages gebracht. En er is ook nog een complete uitbreiding verschenen, met de naam Mortal Kombat 11: Aftermath. Hierin kwamen nog eens drie personages bij inclusief een nieuwe verhaallijn. Het is een understatement om te zeggen dat Mortal Kombat inmiddels dus flink uitgebreid is. Daarom is er nu een Ultimate Edition beschikbaar waarin alles in één pakket gebundeld is. Met onderstaande trailer wordt deze bundel verder toegelicht.

Goede test voor de latency

In fighting games, die vaak competitief als e-sport gespeeld worden, is latency ontzettend belangrijk. Zeker in online matches. Google heeft Mortal Kombat 11 bij de lancering dus ook vaak als test gebruikt om mensen te overtuigen hoe goed de latency is van Google Stadia. Mortal Kombat 11 was één van de beste ports met zeer weinig latency. Er zat weinig tot geen verschil tussen Mortal Kombat 11 op Stadia als de consoles. Inmiddels is dit nog verder verbeterd en is Mortal Kombat 11 één van de beste fighting games op Google Stadia.
Heb je al gezien dat Football Manager 2021 mogelijk naar Stadia komt? Liefhebbers van voetbal kunnen dit nieuws zeker niet missen. En ook Hyper Scape, de battle royale titel van Ubisoft komt mogelijk naar Stadia. Lees hier de details.