Komt Phogs! naar Stadia Pro?

Nieuws
woensdag, 30 december 2020 om 9:00
Landscape 5f71afc16888e
De Stadia Pro games voor januari zijn al bekend, dus verrassingen hoeven we niet meer te verwachten. Of toch wel?
Een oplettende Reddit gebruiker heeft namelijk een opvallende ontdekking gedaan, volgens StadiaSource. Op de officiële website van Google Stadia was een screenshot te zien van een aantal Stadia games. Als een gebruiker niet ingelogd was met zijn Google account, was bij de titel Phogs! de Stadia Pro tag te zien. Zie hieronder een screenshot die genomen is.

Komt Phogs! dan naar Stadia Pro?

Phogs! lijkt wel een titel die precies past in de Stadia Pro catalogus. Een indie game die om coöperatieve gameplay draait klinkt perfect. Maar of dit daadwerkelijk op korte termijn blijft maar de vraag. Het kan simpelweg een foutje zijn van Google. Daarnaast hoeft de game ook niet persé in januari te komen, aangezien de games voor Stadia Pro al aangekondigd zijn voor januari. Mogelijk is het een titel voor februari. De tijd gaat het leren.
Voor Risk of Rain 2 zijn de toekomstplannen gedeeld door de ontwikkelaar. Je kunt de details hier lezen. En mis de nieuwste sale voor Stadia hardware niet. Deze is een beetje onder de radar verschenen, hier leer je meer.