Komt Sega Saturn klassieker Nights Into Dreams naar Stadia?

Nieuws
donderdag, 15 oktober 2020 om 17:15
New Project 73 5f89c4f6d2264
We hopen allemaal dat de games die naar Stadia komen de nieuwste AAA games zijn. Tot nu toe zijn het meestal ports van wat oudere games, om de catalogus op te bouwen. Maar nu komt er wel een hele opmerkelijke titel naar voren.
Een oplettende reddit gebruiker heeft namelijk een bijzondere vondst gedaan. De remake van de Sega Saturn game Nights Into Dreams werd namelijk gratis weggegeven voor amerikaanse Steam gebruikers. Maar op de game pagina is het Stadia logo te zien. Het lijkt er dus op dat de game ook naar Stadia gaat komen. Nights Into Dreams is een 3D platformer die door hetzelfde team gemaakt is welke achter Sonic zat. De remake is sinds 2012 al beschikbaar op Steam.

Sega op Stadia

Sega is een uitgever met zeer gewilde game franchises maar is vooralsnog nog grote afwezige op Stadia. Dit terwijl ze recent wel uitgesproken hebben meer games naar cloud platformen te willen brengen. De enige game welke Sega gepubliceerd heeft op Stadia is Football Manager 2020. Maar zelfs daarvan is nog niet zeker of het vervolg wel naar Stadia komt, terwijl het vervolg al aangekondigd is voor andere platformen. Vooralsnog moeten we dus nog een slag om de arm houden, maar het is wel interresant.
Heb je de vondst van de ESRB rating betreft Cosmic Star Heroine al gezien? Je leest hier meer over de game. En check de nieuwe trailers van Assassins Creed Valhalla, welke bijna gereleased wordt.