Nieuwe update voor Marvel's Avengers brengt meer end-game content

Nieuws
donderdag, 15 oktober 2020 om 17:00
marvels avengers game xbox series x playstation 5 q99d 5f81eb1f4107d
Inmiddels is Marvel's Avengers zo'n 6 weken beschikbaar en zijn er al diverse updates uitgekomen. Met name bug fixes om de grote launch issues op te lossen. Nu komt de eerste content update.
Spelers van de game hadden al enige weken stevige kritiek op de game omdat de end-game repetitief zou zijn en er weinig te doen was. Dit weekend reageerde de Executive Producer Scot Amos al dat er meer content onderweg was en er verbeteringen aankomen. Inmiddels is daad bij woord gevoegd en staat de nieuwste update 1.3.3. op Stadia. Naast tal van bug fixes is er nu dus ook de eerste stap naar meer content gezet.

Het begin is er

In de update is een nieuwe locatie, 'Shield Substation Zero' toegevoegd. Deze locatie dient als hub voor toekomstige end-game content. Je leert hier ook nieuwe karakters en achtergrondinformatie kennen. Daarnaast zijn de 'Tachyon Rift Missions' geintroduceerd met deze patch. Je moet minimaal karakters van power level 140 hebben om hieraan deel te nemen. Je kunt hier nieuwe en sterkere end-game gear vinden. Er zijn overigens ook diverse bug fixes en quality of life fixes waaronder een grotere radius voor het oppakken van loot, het is op meer plekken mogelijk om 'faction quests' te accepteren en je kunt cosmetics previewen voor je ze koopt. Voor de volledige patch notes kun je hier terecht.
Wist je ook al dat Mortal Kombat 11 binnenkort nieuwe vechters krijgt op Stadia? Lees hier meer. Mis ook niet de aankondiging van de nieuwe aankondigingen, dat moet vast veel goeds beloven.