Launch trailer Elder Scrolls: Online uitbreiding Markarth

Nieuws
dinsdag, 03 november 2020 om 16:45
eso1 5f5bb02b177b2
The Elder Scrolls Online is samen met Destiny 2 hét schoolvoorbeeld van een moderne live service game. Waarom? Omdat ze zonder uitzondering regelmatig met grote content updates komen. De volgende is gearriveerd.
The Elder Scrolls Online komt inmiddels met de vierde grote content update van dit jaar en tevens de laatste in de 'Dark Heart of Skyrim' verhaallijn. Het verhaal gaat verder waar het gebleven is en deze toevoeging sluit het verhaal af. Hiervoor reizen we naar Markarth, waar twee nieuwe zones op ons wachten en een solo arena waar je nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Uiteraard bomvol nieuwe quests, loot en vijanden. Onderstaande launch trailer schept een beter beeld.

Moeten we lang wachten? Nou, nee.

Wanneer komt deze nieuwe add-on? Moeten we lang wachten? Nou nee, hij is al live op de Stadia servers. De Stadia versie loopt synchroon met de PC versie en deze servers ontvangen altijd als eerste de updates. De console spelers moeten nog een weekje wachten. De add-on is via de in game store te koop of als je ESO Plus hebt, kun je de add-on gratis spelen. Voor de release notes klik je hier.
Eerder op de dag kwam de ontwikkelaar van Marvel's Avengers met goed nieuws. Ze halveren de prijs voor de Takedown en Emote cosmetics. Klik hier voor het goede nieuws. Daarnaast kun je hier klikken voor onze nieuwste review, van NBA 2K21.