Prijs van Takedowns en Emotes in Marvel's Avengers gehalveerd

Nieuws
dinsdag, 03 november 2020 om 12:30
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Marvel's Avengers kende een tumulteuze launch. Na feedback zijn er al veel verbeteringen doorgevoerd en de ontwikkelaar heeft ook qua business model aanpassingen gedaan op basis van de feedback.
Sinds begin september kunnen we aan de slag met Marvel's Avengers. De game hanteert een live service model, wat inhoudt dat de game continue verbetert en uitgebreid wordt met content zonder abonnementsprijs. Het maken van nieuwe content en het onderhouden van de game kost uiteraard wel geld. Om dit te kunnen bekostigen, kunnen er cosmetics gekocht worden in de game met echt geld. Deze zijn allemaal in-game te verdienen en bieden geen verder geen gameplay voordelen. Er was namelijk kritiek op de prijs van een aantal van deze cosmetics.

Versla je vijanden zo cool mogelijk

De twee cosmetics die het betreft zijn takedowns en emotes. Een takedown is een aanval waarmee je een sterk verzwakte tegenstander in één keer kan verslaan middels een bepaalde knoppen combinatie. Hiervoor speelt een animatie af die het allemaal wat heldhaftiger over doet komen. Hier zijn dus meerdere varianten voor en deze kunnen vrijgespeeld worden of gekocht worden. Emotes zijn grappige animaties waarmee je kunt communiceren met medespelers. Vorige week was er een 50% sale op deze cosmetics en de prijs lag dichter bij wat spelers schappelijk vonden, zo oordeelde ook de ontwikkelaar. Naast emotes en takedowns zijn er ook talloze skins te verdienen. Hiervoor kan de ontwikkelaar uit een rijke Marvel historie putten. Tevreden met de prijsreductie?
We hebben weer een nieuwe review en er is veel meer onderweg. Dit keer is NBA 2K21 aan de beurt. Lees hier wat we er van vonden. En vergeet ook niet de PlayStadia Oktober recap te lezen. Je kunt deze hier vinden.