Watch Dogs: Legion toont verhaal, post-launch content en online modes

Nieuws
woensdag, 07 oktober 2020 om 8:00
n85bi0l322f31 5f7cb4001ff41
Eind deze maand komt Watch Dogs: Legion als volgende Ubisoft game naar Stadia. Het is de derde game in de succesvolle Watch Dogs reeks en zal een volledig nieuw verhaal bevatten.
Waar de voorgangers zich in Detroit en San Francisco afspeelden, brengt Watch Dogs: Legion ons naar het futuristische London. Hier worden burgers continue gemonitored en is sprake van een politiestaat. De hacker groep DedSec verzet zich hier tegen, probeert de corruptie te bestrijden en de vrijheid weer terug te geven aan de burgers. Je kunt in de game allerlei mensen tot je groep recruiten. Sterker nog, letterlijk ieder personage in de game is te recruiten. Maar om je een beter beeld te geven, volgt hier een trailer die het verhaal uitlegt.

Post launch content uitgelegd en online mogelijkheden bekend gemaakt

Maar dit is niet alles. Vandaag is er ook meer informatie uit de doeken gedaan over de plannen voor na de launch. Net als de vorige games, zal er extra content beschikbaar komen na de release in de vorm van DLC. De eerste content moet op 3 december verschijnen en bevat de online game modes. Samen met drie andere spelers kun je de gehele open spelwereld ontdekken, samen missies doen en exclusieve co-op content spelen. Daarnaast zal er ook een PvP modus in zitten waarin je met z'n 8en als een spider bot een Free For All match speelt.
Ook de liefhebbers van single player content worden tevreden gesteld. De campaign gaat verder met de post-launch content, waarin nieuwe karakters geintroduceerd gaan worden, nieuwe missies en nieuwe verhalen. Daarnaast komt er ook een New Game Plus modus, zoals tegenwoordig bijna gebruikelijk is. Hierin kun je de game opnieuw spelen maar behou je al je vaardigheden en upgrades. Dit zijn allemaal gratis updates. Daarnaast komt er ook nog een betaalde season pass. Hierin komt een compleet nieuw verhaal waarin oude bekenden terugkeren uit de serie. Met nieuwe skills, upgrades en missies om je verder zoet te houden. Watch Dogs: Legion komt op 29 oktober naar Stadia.
Vergeet ook niet de review van Spiritfarer te checken om te lezen wat Robbin er van vond. En de aankomende Stadia exclusive Outcasters heeft één van zijn maps getoond. Klik hier als je nieuwsgierig bent.