Launch trailer van Destiny 2: Beyond Light

Nieuws
donderdag, 29 oktober 2020 om 17:00
beyondlight 5f7ed3a84e141
Oké, toegegeven, het is wat vroeg. Maar er is zojuist een launch trailer vrijgegeven van Destiny 2: Beyond Light. De game komt pas op 10 november, maar Bungie wilde deze toffe trailer toch vast met jullie delen.
Destiny 2 krijgt bijna jaarlijks een nieuwe betaalde uitbreiding met meer content en een voortzetting van het verhaal. Naast de gratis updates die tussendoor verschijnen, bieden deze betaalde uitbreidingen vaak een nieuwe verhaallijn, nieuwe omgevingen, nieuwe end-game content en een hoger level om te bereiken. De nieuwste heet Beyond Light. In deze uitbreiding neem je het op tegen een nieuwe tegenstander, 'The Darkness'. Je reist hiervoor in ieder geval naar de maan van Jupiter, Europa. Maar inmiddels is gelekt dat je waarschijnlijk ook nog oude vertrouwde omgeving in een nieuw jasje gaat ontdekken. In onderstaande trailer wordt de toon vast gezet.

Ook veranderingen als je de uitbreiding niet koopt

Meestal als er een nieuwe uitbreiding komt, verandert er niet veel voor je indien je deze niet aanschaft. Dit keer is dat anders, maar niet in positieve zin. Er gaat namelijk content verdwijnen uit de base game, de versie die alle Stadia Pro gebruikers gratis gekregen hebben. Veel quests, gebieden en strikes die vrijwel niet meer gespeeld worden gaan verdwijnen en de 'new user experience' gaat veranderen. Dit laatste was wel nodig. Nieuwe spelers van Destiny 2 werden bij het opstarten overspoeld met allerlei quests en activiteiten zonder veel tips waar te beginnen. Misschien herken je het wel. Dit moet hiermee opgelost zijn, maar betekent wel dat je zonder uitbreidingen een uitgekledere versie van Destiny 2 kan spelen. Al deze aanpassingen en de uitbreiding komen op 10 november naar Stadia.
Een game die in November in ieder geval niet uitkomt is Cyberpunk 2077. De game is helaas uitgesteld naar december. Gelukkig maar met drie weken. Lees hier het statement van de ontwikkelaar. En wij hebben contact gezocht met de ontwikkelaar van Phoenix Point, de nieuwe aangekondigde game, over de beschikbaarheid van de DLC. Dit exclusieve nieuws lees je hier.