Launch trailer van Immortals: Fenyx Rising

Nieuws
dinsdag, 01 december 2020 om 12:15
immortals 5f5b8d4fe7aee
Over twee dagen kunnen we aan de slag met de nieuwste Ubisoft titel, Immortals: Fenyx Rising. Om ons alvast warm te maken, is er een launch trailer verschenen.
Immortals: Fenyx Rising is een nieuwe IP van Ubisoft over de Griekse Mythologie. Je speelt in de game als Fenyx en gaat op avontuur om de Griekse goden te bevrijden uit de greep van Typhon. In een kleurrijke spelwereld die veel weg heeft van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, doe je allerlei gebieden aan, leer je verschillende skills en kun je naar hartenlust ontdekken. De game is bezaaid met de nodige humor, zoals je ook kunt zien in onderstaande trailer.

Probeer het gratis

Momenteel is de demo van Immortals: Fenyx Rising terug op de Stadia store. Iedereen kan de game uitproberen door de demo te spelen, ongeacht of je een Stadia Pro abonnement hebt of niet. In de demo doe je een speciaal gebied aan, welke specifiek ontworpen is voor de demo. Alle elementen van de game komen naar voren, waardoor je uiteindelijk kunt beoordelen of de game iets voor jou is. Zo ja, dan kun je aanstaande donderdag de game kopen, wanneer deze uit komt op alle platformen.
Dit weekend zijn er twee nieuwe game modes onthuld voor de Stadia exclusieve game Outcasters. Klik hier om de videos te bekijken. En wist je dat de nieuwe game Legend of Keepers aangekondigd is voor Stadia? Klik hier voor de details.