Bekijk hier de launch trailer voor Outriders

Nieuws
vrijdag, 02 april 2021 om 12:15
outriders 5f801ef8eee5e
1 april is de dag van grappen en je vrienden en collega's in de maling nemen, maar 1 april was ook de dag van Outriders. Gisteren is de game namelijk uitgekomen op Stadia en dat moet gevierd worden met een launch trailer.

Outriders

Outriders is de volgende grote AAA-game die vanaf dag 1 op Stadia beschikbaar is. Deze nieuwe Looter Shooter is al enkele maanden volop in het nieuws geweest en na een bèta op de andere platformen was iedereen vrij benieuwd hoe de release zou verlopen. Zeker nadat vrijwel alle grote online games van de afgelopen jaren rampzalige releases kenden. Vooralsnog lijkt de release goed te verlopen. Naast wat kleinere bugs en een probleem met crossplay, kunnen veel mensen van de game genieten en de eerste geluiden zijn positief. In onderstaande launch trailer kun je een beeld van de game krijgen.

Crossplay werkt nog niet helemaal lekker

Eén van de grootste pluspunten van Outriders voor ons Stadiagebruikers, is de crossplay-functionaliteit. Dit zou er eigenlijk voor moeten zorgen dat de online populatie altijd gezond blijft. Iets waar veel andere online games op Stadia last van hebben. Helaas zijn er inmiddels problemen met crossplay in Outriders, in ieder geval tussen PC en consolegamers, waardoor na een aantal minuten je uit de game gekicked wordt. De ontwikkelaar pakt dit met prioriteit op en adviseert om voorlopig alleen met spelers van het eigen platform te spelen.
Naast Outriders zijn er nog veel andere nieuwe games uitgekomen. Check hier welke games dat allemaal zijn. En mis ook onze Maandelijkse Recap van maart niet. Deze kun je hier lezen.