Launch trailer voor Scott Pilgrim vs. the World

Nieuws
vrijdag, 15 januari 2021 om 12:15
scottpilgrim 5f5b85ab82736
Januari 2021 gaat voorlopig de boeken in als een rustige maand als het op games aankomt. Er zijn weinig nieuwe titels. Eén van de games waar we wel mee aan de slag mogen is Scott Pilgrim vs. the World.
De game Scott Pilgrim vs. the World is eigenlijk een heruitgave van een cult klassieker uit 2010. Deze side scroller beat 'em up kwam tegelijkertijd uit met de film. De game werd erg populair, met name omdat de co-op gameplay geprezen werd door critici. Een aantal jaar later werd de game verwijderd uit de (digitale) schappen. Maar nu heeft Ubisoft de game nieuw leven ingeblazen en vanaf gisteren is deze beschikbaar. Hieronder vind je de launch trailer.

Meer voor Ubisoft+

Aangezien het een Ubisoft game is, betekent dit ook automatisch dat deze aan de catalogus van Ubisoft+ toegevoegd wordt. Deze abonnementsdienst van Ubisoft stelt je in staat om voor een vast bedrag per maand alle Ubisoft games op Stadia te spelen. De dienst is momenteel beschikbaar in bèta vorm in de Verenigde Staten maar komt op een later moment ook naar Nederland.
Heb je onze review van Valkyria Chronicles 4 al gelezen? Zo niet, dan kun je dat hier nog doen. En gisteren heeft de mede oprichter van CD Projekt Red ook zijn excuses aangeboden voor de staat van Cyberpunk 2077. De boodschap kun je hier terugkijken.