Tohu krijgt animatietrailer en releasedatum

Nieuws
vrijdag, 15 januari 2021 om 12:30
tohu
Begin 2020 werd het 'Stadia Makers Program' aangekondigd. Dit was een programma van Ubisoft waar indie ontwikkelaars zich voor konden ingeschreven als ze hulp van Google wilden voor het overzetten van games naar Stadia. Tohu is een resultaat hiervan.
Vorig jaar werd namelijk ook duidelijk dat Tohu één van de games was die bij de oogst van het 'Stadia Makers Program hoorde'. Nadat we eerder al games als Unto The End en Figment hebben kunnen spelen als resultaat, kunnen we deze maand ook aan de slag met Tohu. In onderstaande animatie trailer wordt de toon gezet.

Ook Tohu heeft last van vertraging

Tohu komt eind deze maand uit, op 28 januari. Opmerkelijk, want de game zou oorspronkelijk nog in 2020 uitkomen. Hier is verder geen woord meer over gerept, behalve deze nieuwe release datum. Tohu voegt zich dus stilletjes in een, inmiddels, lang rijtje van uitgestelde games. Ongetwijfeld dankzij de COVID-19 crisis.
Heb je het nieuws al gelezen over de LG TVs? Google Stadia krijgt namelijk native support. Je leest hier meer. En als je niet genoeg kan krijgen van Hitman, vind je hier nog een Dev Diary van Hitman 3.