Launchtrailer van Dead By Daylight

Nieuws
vrijdag, 02 oktober 2020 om 8:24
deadbydaylight
Eén van de oktober pro games is Dead By Daylight. Deze horrorgame is al jaren uit op de PC en consoles en doet nu eindelijk ook Stadia aan. De game wordt al jaren regelmatig ondersteund met nieuwe content en is zeer populair onder streamers.
In Dead By Daylight speel je met in totaal 5 spelers korte potjes waarin één van de vijf spelers een moordenaar is en de andere vier als survivors moeten spelen. De survivors moeten zich verstoppen of wegrennen voor de moordenaar en het uit zien te houden tot de tijd op is. Klinkt als een simpel concept maar door de bizar goede uitwerking is het één van de beste horror spellen op de markt. Inmiddels is er een stortvloed aan DLC content uitgekomen en zijn er ontzettend veel speelbare karakters en skins. Dead By Daylight werkt ook met seasons, waarin in elk season weer nieuwe rewards te halen zijn. Hieronder check je de launch trailer voor een impressie.

Crowd Choice debuteert

Dead By Daylight is ook de eerste game die debuteert met Crowd Choice. Het langverwachte systeem waar het voor YouTube streamers mogelijk wordt om hun kijkers mee te laten doen in hun sessie. De kijkers van een stream kunnen voor Dead By Daylight de keuze maken of de streamer als de moordenaar of één van de survivors moet spelen. Daarna krijgen ze ook de mogelijkheid om te kiezen als welk personage ze vervolgens moeten spelen. Een simpele implementatie vooralsnog maar zeker de moeite waard om eens te checken bij een aantal streamers.
Google heeft eerder deze week ook de nieuwe Chromecast geïntroduceerd. Goed om even te lezen mocht je geïnteresseerd zijn. En vergeet ook niet onze september recap te lezen.