Madden 21 komt deze week eindelijk naar Stadia met korting

Nieuws
dinsdag, 26 januari 2021 om 12:15
madden 21
Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden toen Google aankondigde dat de drie EA-titels Star Wars Jedi: Fallen Order, Madden 21 en FIFA 21 naar Stadia kwamen. We wachten nog steeds op de twee laatstgenoemde games, maar niet lang meer.
EA heeft namelijk in een persbericht laten weten dat Madden 21 dit weekend gratis te spelen zal zijn op alle platformen, dus inclusief Stadia. In het bericht dropt EA even een aankondiging dat Madden 21 donderdag uit komt voor Stadia. Normaliter worden nieuwe games altijd gemeld in het 'This Week On Stadia' blogbericht, maar deze komt vanavond pas. EA is dus vroeg. Van donderdag 28 januari tot zondag 31 januari is de game meteen gratis te spelen en met 60% korting te koop op Stadia. Madden is een American Football-sportreeks die vooral in de Verenigde Staten immens populair is.

Nu FIFA nog

Nu wachten we alleen nog geduldig op FIFA 21, de game die voor Europeanen vaak veel belangrijker is. Er is nog steeds geen nieuws over een eventuele release van FIFA. De tijd dringt wel enigszins. Hoe langer Google en EA wachten, hoe minder relevant de game wordt voor fans. De reden waarom de meeste gamers FIFA ieder jaar kopen is namelijk om gedurende het voetbal seizoen met de relevante spelers van dat moment te spelen. Inmiddels duurt het voetbal seizoen nog maar enkele maanden. Daarnaast zou EA ook nog met twee onaangekondigde titels naar Stadia komen.
Heb je al gezien dat Cyberpunk 2077 inmiddels een nieuwe update gekregen heeft met tal van bug fixes? Zo niet, dan kun je hier meer lezen. En Immortals: Fenyx Rising krijgt een cross over event met Blood of Zeus. Lees hier de details.