'Street Power Football krijgt ESRB leeftijdsclassificatie'

'Street Power Football krijgt ESRB leeftijdsclassificatie'

De ESRB-, PEGI- en USK-leeftijdsclassificaties dienen er voor om spellen van een label te voorzien waardoor je kunt zien voor welke leeftijd deze geschikt zijn. Dit levert nog wel eens een onbedoelde aankondiging op.

Via de ESRB, PEGI en USK leeftijdsclassificaties hebben we inmiddels al tientallen games kunnen voorspellen die naar Stadia gekomen zijn, voordat deze officieel bevestigd werden. Er is nu weer een nieuwe game ontdekt, zo meldt StadiaSource. Het gaat om Street Power Football, een straatvoetbalgame met wat partygame elementen. Het lijkt er dus op dat deze game naar Stadia gaat komen. Hieronder vind je een trailer van de game.

Hoelang moeten we wachten?

De grote vraag is nu: Wanneer komt deze game naar Stadia? Het enige wat je met enige zekerheid kunt zeggen is dat de game komt, maar wanneer verschilt behoorlijk. Sommige games worden enkele dagen voor een release aangekondigd, sommige games maanden voor ze uit komen. Zo wachten we al maanden op de Mafia-trilogie maar zijn er ook games geweest die op dezelfde dag uitkwamen. Nu is het bijna 1 februari, dus wie weet is dit wel één van de nieuwe Pro games als goedmakertje voor het nog steeds ontbreken van FIFA. De tijd zal het leren.

Er is een nieuwe update voor Cyberpunk 2077 uit, waarmee veel problemen opgelost zijn. Klik hier om meer te weten te komen. En mis de nieuwe trailer voor Monster Energy Super Cross 4 niet. Deze kun je hier bekijken. Check ook onze gezellige PlayStadia-groep op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer