Marvel's Avengers heeft een nieuwe update ontvangen met nieuwe feature

Nieuws
maandag, 23 november 2020 om 12:45
Avengers assemble 1 5f48c7729f171
Ondanks de fikse kritiek die Marvel's Avengers krijg rondom de slechte launch, blijven de ontwikkelaars trouw aan de weg timmeren. Ze herhalen regelmatig dat ze de game zullen blijven ondersteunen en voegen daad bij woord door wederom een update uit te brengen.
Sinds de release van de game begin september is dit alweer de zesde update. Vijf van deze updates zijn vooral bug fixes met hier en daar een feature en één daarvan was een content update. Vorige week konden we ook al melden dat er over twee weken nieuwe content onderweg is. Deze update bevat vooral bug fixes, die nog een aantal bugs oplost waardoor je niet verder kon in het spel. In tegenstelling tot de bugs bij launch, zijn deze zeer zeldzaam maar toch goed dat deze opgelost worden. Inmiddels speelt de game stabiel door en is deze in een staat zoals je hem eigenlijk bij de launch zou verwachten.

Meer mogelijkheden

Er zijn inmiddels ook al wat Quality of Life fixes uitgekomen, waardoor de game iets lekkerder speelt. Zo is er eerder al een Quick Match optie bijgekomen en kun je nu in iedere basis missies oppakken van alle facties zonder dat je overal langs hoeft te gaan. De volgende is het Ping systeem. Je herkent het misschien wel vanuit andere multiplayer games, maar je kunt nu met een druk op de knop aangeven bij je teamgenoten op welke objectives of vijanden ze zich nu moeten focussen. Handig als je speelt zonder voice chat. Dit werkt ook met de AI teamgenoten, zodat je ze opdrachten kunt geven welke deuren ze moeten openen of op welke schakelaars ze moeten staan. De volledige update notes vind je hier. De update is al live op Stadia.
Gisteren deelden we vier games die inmiddels een USK rating gekregen hebben, wat betekent dat ze er aan zitten te komen. Klik hier om meer te lezen. En de releasedate van El Hijo: A Wild West Tale is ook bekend. Klik hier voor meer informatie.