Meer gameplay voor Hello Engineer

Meer gameplay voor Hello Engineer

Eén van de nieuwe games die aangekondigd werden tijdens de 'Good Days' vorige week was Hello Engineer. We kregen wat korte beelden van de game te zien maar nu is er een uitgebreidere gameplay trailer.

Hello Engineer speelt zich af in hetzelfde universum als de 'Hello Neighbor' games maar kent hele verschillende gameplay. In de game is het de bedoeling om samen met drie vrienden in een sandbox wereld de gekste machines of voertuigen te bouwen. Hiervoor zal je op zoek moeten gaan naar allerlei resources in de spelwereld en je creativiteit de ruimte moeten geven. In onderstaande gameplay trailer krijgen we er een beter beeld bij.

First on Stadia

Hello Engineer is een 'First on Stadia' titel wat betekent dat de game tijdelijk exclusief voor Stadia is. Dit heeft Google al met meer titels gedaan, zoals bijvoorbeeld Orcs Must Die 3! Hiermee hoopt Google meer nieuwe gebruikers naar het platform te krijgen. Aangezien Hello Engineer een duidelijke online focus heeft, zou het wel fijn zijn als de game uiteindelijk cross-play functionaliteiten krijgt. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren zodra de game op de PC uitkomt is nog niet duidelijk, maar zodra we meer weten lees je het hier.

Er was vorige week niet alleen positief nieuws wat betreft Stadia. Eén van de Creative Director's van Google's game studio's kwam negatief in het nieuws wat veel controversie losmaakte. Eén van de lichtpuntjes was dan wel weer de nieuw aangekondigde indie game Young Souls, check deze hier indien je het gemist hebt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer