Rambo betreed Mortal Kombat 11

Nieuws
maandag, 26 oktober 2020 om 16:45
b2cf25ef7e29f82a22ab47bb90839cdc
De Mortal Kombat reeks gaat al heel wat jaren mee en door de jaren heen hebben diverse karakters uit films of games hun opwachting gemaakt voor een cameo. Eerder deed Arnold Schwarzenegger dit al als de Terminator. En nu is Sly's John Rambo aan de beurt.
We wisten twee weken geleden al te melden dat John Rambo naar Mortal Kombat 11 kwam, omdat dit aangekondigd werd met twee andere vechters. Ook Rain en Mileena maken hun opwachting. Deze drie vechters zullen onderdeel zijn van de Kombat Pack 2 add-on en deze zal volgende maand beschikbaar komen. In onderstaande trailer zie je John Rambo in actie. Niet met je kinderen kijken trouwens.

Alles in één

Er komt in november ook een Ultimate edition van de game die alle add-ons tot nu toe in één verzameld. Deze zal € 59,99,- kosten. Je kunt dan ook vechten met andere personages die een cameo maken zoals Robocop, Spawn, The Terminator en Joker. In totaal zijn er 37 personages beschikbaar in de Ultimate Edition.
De demo voor Immortals: Fenyx Rising is nog tot donderdag te proberen overigens. Speel deze nu gratis op Stadia. Hier lees je meer. En ook Zombie Army 4 heeft nieuwe content gekregen, mis het niet.