Meer games met een leeftijdsclassificatie voor Stadia

Meer games met een leeftijdsclassificatie voor Stadia

De laatste weken vliegen de ESRB, PEGI en USK leeftijdsclassificaties ons om de oren. Dit is interessant omdat dit grote hints zijn dat bepaalde titels mogelijk op Stadia verschijnen. Deze keer zijn er weer zeven titels voorzien, waarvan niet de minste.

Van vijf van de zeven titels wisten we eigenlijk al dat ze kwamen. De eerste twee zijn Watch Dogs en Watch Dogs 2. Deze hebben een PEGI rating gehad en dat is niet vreemd. Deze zijn eerder al aangekondigd samen met de andere reeks aan Ubisoft games en zijn vast ter voorbereiding van Ubisoft+. De volgende daarentegen, is wel interresant. Het betreft Darksiders III. Het derde deel in de Darksiders reeks lijkt dus naar Stadia te komen, want de game heeft een ESRB rating gekregen. De game Darksiders Genesis staat al op Stadia en speelt zich in hetzelfde universum af. Het betreft alleen hele andere gameplay, want Darksiders III is meer een third person action game terwijl Darksiders Genesis een isometrische RPG is. Daarnaast heeft ook een volledig onbekende game een ESRB leeftijdsclassificatie gekregen. De game heet 'Cthulhu Saves Christmas' en is een isometrische turn based strategy RPG in het Cthuluhu universum.

Meer games met een leeftijdsclassificatie voor Stadia

De Mafia Trilogie is in aantocht

De overige drie games betreft de Mafia Trilogie. Er zijn PEGI ratings verschenen voor Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition. Opzich geen groot nieuws, want de games waren in de zomer al voorzien van een ESRB rating. Deze games vallen dus, samen met Destroy All Humans, in de kleine groep games die na een leeftijdsclassificatie toch niet uitkwamen op Stadia. De Mafia games werden om onbekende reden uitgesteld tot nader order. Er was geen nieuwe datum. Veel spelers verheugden zich enorm op de game, maar na de releases op de consoles en PC bleef het stil rondom Stadia. Dit is het eerste teken van leven na lange tijd. Laten we hopen dat de games nu dus op korte termijn toch komen.

We hebben gisteren ook gemeld dat een nieuwe game, Legend of Keepers, blijkbaar naar Stadia komt. Lees hier de details. En mis ook de twee onthulde game modes van Outcasters niet. Klik hier voor de videos.

Lees meer over:
Darksiders Watch Dogs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer