Nieuwe game met een USK rating gevonden, Legend of Keepers

Nieuws
zondag, 29 november 2020 om 9:00
legend of keepers
Dankzij de ESRB, PEGI en USK leeftijdsclassificaties die games krijgen voor een release, ontdekken we regelmatig onaangekondigde games voor Stadia. Vandaag wéér een via de Duitse organisatie USK, Legend of Keepers.
De game Legend of Keepers zal niet bij veel gamers bekend zijn. Het is een early access titel op Steam die sinds maart van dit jaar beschikbaar is. De kans is dus aanwezig dat deze game ook in early access vorm naar Stadia komt. De game is naast Steam nog niet op andere platformen te verkrijgen, dus voor veel mensen zal dit de eerste kans zijn om met de indie game aan de slag te gaan. Hieronder vind je een korte trailer waarin een aantal game aspecten te zien zijn.

Unieke game

Zoals je ziet, is Legend of Keepers een unieke game. Het is een turn based strategie game en sim game in één met roguelite elementen. In de game ben je een dungeon master en moet je dungeons opbouwen en beschermen. Je speelt dit keer dus niet als een party die dungeons moet verkennen maar de rollen zijn omgedraaid. Je gebruikt monsters, valstrikken en andere opties om jouw dungeon overeind te houden. Een verfrissend idee, waar we hopelijk snel mee aan de slag mogen.
Heb je al gezien dat Assassins Creed Valhalla een nieuwe update met talloze bug fixes krijgt? De details lees je hier. En er zijn hints verschenen over de game Middle Earth: Shadow of War op Stadia. Lees hier de details.