Meerdere hotfixes voor Orcs Must Die! 3

Nieuws
maandag, 18 januari 2021 om 19:15
T4Sgl8XJ7i6O8tbZSlOSBDZ56Y93yCZ7VJwCLHsd
Het is al enige tijd stil rondom Orcs Must Die! 3. Dit terwijl de ontwikkelaars achter de schermen hard aan het werk zijn. In November kwamen ze nog met een uitbreiding die nieuwe scenario's toevoegde. Maar inmiddels hebben er ook diverse hotfixes plaats gevonden
Eén van de voordelen van Stadia is het niet hoeven updaten van je games. Dit voordeel brengt ook een nadeel met zich mee. Je hebt soms niet door wanneer updates doorgevoerd worden en er geen controle op. Orcs Must Die! 3 heeft in de tussentijd bijvoorbeeld meerdere hotfixes doorgevoerd die de spelervaring verbeterden. De ontwikkelaar heeft deze nu gebundeld in een gezamenlijke blog post, waarin ze een aantal belangrijke fixes melden. Een overzicht van de bug fixes kun je hier vinden.

Populaire Stadia exclusive

Orcs Must Die! 3 was één van de eerste Stadia exclusieve titels en bleek een populair game. Het trok een nieuwe groep mensen naar Stadia, met name spelers die de serie een warm hart toe dragen. Het is wel al bekend dat het een tijdelijke exclusive is voor Stadia. De game zal op een later moment ook naar Steam komen. Wij hebben de game ook gereviewed en waren zeer tevreden. Je kunt hier onze review lezen.
Er is meer informatie beschikbaar gekomen over de Stadia exclusieve State Share feature. Je kunt hier meer lezen over deze feature en wat het doet. Hitman 3 zal de eerste titel zijn die er volledig gebruik van maakt. En mis de nieuwste beelden van Little Nightmares II niet, deze kun je hier checken.