Monster Energy Super Cross 4 toont nieuwe features

Nieuws
zondag, 24 januari 2021 om 9:00
Supercross
Er zijn inmiddels een aantal jaarlijks terugkerende gameseries beschikbaar op Stadia en dat aantal blijft groeien. Eén van deze terugkerende series is Monster Energy Super Cross. Het vierde deel krijgt een day 1 release op Stadia en in een trailer tonen ze ons de nieuwe features.
Deze game draait helemaal om de Motor Cross sport, zoals de naam doet vermoeden, en introduceert een skill systeem waarbij je helemaal onderaan de ladder begint en je weg naar de top moet verdienen. Gaandeweg krijg je de kans om je bij één van de 20 verschillende teams te voegen en sponsor deals te verwerven. Daarnaast kun je tegen je vrienden racen en is er een verbeterde Track Editor. En uiteraard zijn alle wijzigingen van het huidige seizoen in de game verwerkt.

Binnenkort te verschijnen

Liefhebbers van motorcross kunnen alvast uitkijken naar de game, die op 11 maart moet verschijnen. Tegenwoordig zeggen we dit met een slag om de arm, omdat uitstel momenteel bij elke game op de loer ligt. Vrijwel iedere wat grotere game lijkt uitstel te ondergaan maar het voordeel wat een game als Monster Energy Super Cross heeft is dat het voortborduurt op een bestaande formule. Laten we hebben dat deze game wel op tijd uit komt.
Grijp dit weekend nog de kans om Ghost Recon Breakpoint of WWE2K Battlegrounds te spelen. Je kunt hier meer lezen. En vergeet ook niet de nieuwste sale te checken. Kijk hier voor de details.