Ook Immortals: Fenyx Rising krijgt cross-over event

Nieuws
maandag, 25 januari 2021 om 12:15
immortals 5f5b8d4fe7aee
Ubisoft is niet vies van een cross-over in hun games met andere games. Zo deelden we eerder al het bericht dat de Resident Evil serie naar The Division 2 komt. Maar nu is ook Immortals: Fenyx Rising aan de beurt.
Dit keer is het geen cross-over met een game serie maar met een Netflix serie. De animatie serie Blood of Zeus maakt zijn opwachting in Immortals: Fenyx Rising. Dit gebeurt door middel van een speciale quest genaamd 'A Tribute To Family' waarin je het tegen twee nieuwe mythologische wezens opneemt. Voltooi je de quest, dan krijg je de beschikking over een nieuwe ketting en nieuwe customization opties om je karakter mee aan te passen.

Speciale packs beschikbaar in de in-game store

Heb je geen zin om de quests te voltooien of lukt het je niet? Dan kun je ook speciale character en weapon packs kopen in de in-game store waarmee je de cosmetics vrij speelt. Allen in de stijl van Blood of Zeus. Daarnaast kun je ook nog een speciale companion krijgen. De quest is tijdelijk beschikbaar tot 28 januari maar de character en weapon packs kun je daarna nog kopen.
Er is ook in The Elder Scrolls Online een tijdelijke promotie gaande. Je kunt tot en met morgen gratis de ESO Plus subscription uitproberen. Lees hier meer.  En voor het aankomende Monster Energy Super Cross 4 is een nieuwe trailer uitgekomen. Deze kun je hier bekijken.