Resident Evil treedt de wereld van The Division binnen

Nieuws
door Jerry Frederikzaterdag, 23 januari 2021 om 9:00
division2 5f5b84c75910f
Ubisoft is niet vies van een cross-over met andere game series in hun games. Zo is de Predator uit de klassieke jaren 80 film in Ghost Recon: Wildlands te vinden, kent Mario de Rabbids en ook The Division 2 krijgt een interessante cross-over. Eén met Resident Evil in de hoofdrol.
Nee, dit betekent niet dat Washington of New York ineens vol met zombies zit, alhoewel in beide games wel een virus centraal staat. Ter ere van het 25 jarige jubileum van de Resident Evil reeks, komen er vanaf 2 februari items naar The Division 2 die geïnspireerd zijn door de Resident Evil games. Dit maakte Capcom bekend op hun Resident Evil showcase die gisterenavond georganiseerd werd. Het betreft een tijdelijke crossover, want het geldt van 2 februari tot 15 februari. Iedereen die inlogt ontvang in ieder geval de Leon S. Kennedy RPD outfit.

Nog meer?

Er wordt ook gehint naar nog meer in de trailer, maar wat dat precies is blijft nog even raden. Het zal waarschijnlijk om een aantal skins of exclusieve wapens gaan. Loot staat namelijk centraal in de game en het aanpassen van het uiterlijk van je uitrusting blijft een grote rol spelen. We zullen nog even geduld moeten hebben.
Hitman 3 is inmiddels uit en bevat de nieuwe State Share functionaliteit. Wij zijn erg nieuwsgierig naar de game en je kunt hier lezen waarom. Een andere game met nieuwe loot is Destiny 2. Ook hierin is een tijdelijk event beschikbaar. Lees hier meer.