Nieuwe gameplay beelden van Cyberpunk 2077

Nieuws
vrijdag, 20 november 2020 om 12:15
3bc0d75263bbaa17f3d3ba0554c6a0ca
Gisteren vond er weer een nieuwe Night City Wire plaats. Dit zijn streams gemaakt door de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077 waarin er vaak weer nieuws te melden is.
En dit keer kregen we nieuwe gameplay te zien. De release van Cyberpunk 2077 is bijna daar, nog zo'n drie weken, dus hoog tijd dat de focus ook meer op gameplay komt te liggen. Naast een uitgebreide trailer waarin diverse aspecten van de game getoond worden, staat ook het personage Johnny Silverhand centraal. Deze wordt gespeeld door Keanu Reeves en heeft naast de stem ook het uiterlijk van de bekende acteur. We leren dat hij een bekend personage is uit het verleden en hij door bepaalde gebeurtenissen met ons spelers personage verbonden wordt. De gehele Night City Wire vind je hier. Hieronder vind je twee trailers.

Deal voor Cyberpunk op Stadia

Gisteren was ook de eerste verjaardag van Stadia. Eén van de grootste verassingen was toch wel dat er een aanbieding op Cyberpunk 2077 was. De game is niet goedkoper, maar als je de game reserveert op Stadia, krijg je een gratis Premiere Edition. Je kunt hier klikken voor meer informatie. Naast deze deal zijn er voor andere landen ook gratis Premiere Editions verstuurd als je YouTube Premium hebt. Google is duidelijk actief bezig om het aantal Stadia gebruikers flink omhoog te schroeven.
Wist je overigens ook dat Destiny 2 inmiddels volledig gratis, voor iedereen te spelen is? De details vind je hier. En gisteren is er ook een kleine roadmap gedeeld voor Stadia. Deze vind je hier.