Red Dead: Online krijgt Bounty Hunters update

Nieuws
donderdag, 03 december 2020 om 12:15
25ca895427d1efb5084faec47861ef9e
Red Dead: Online wordt regelmatig voorzien van nieuwe content, om iedereen tevreden te houden. Lang na de release van Red Dead Redemption 2 lijkt de online modus nog steeds populair te zijn.
Red Dead: Online is het online component van Red Dead Redemption 2. Indien je genoeg hebt van de singleplayer campaign, kun je de online wereld betreden. Net als met GTA, van dezelfde makers, is de spelwereld hetzelfde maar vind je er 31 andere spelers. Je kunt allerlei activiteiten doen, van missies tot banken beroven tot jagen of simpelweg andere spelers opsporen en afmaken. Wat je ook kunt doen, is Bounty Hunter spelen. Andere spelers die zich niet aan de wet houden hebben een Bounty op hun hoofd en deze kun je vangen om de bounty te innen. Voor deze Bounty Hunters is nu een nieuwe update, zie hieronder de video.

Meer te doen

Er kan een Prestigious Bounty Hunter License aangeschaft worden voor gevorderde Bounty Hunters, waarmee er nieuwe NPC targets komen in de wereld, nieuwe items, nieuwe skills paarden en wapen varianten. Deze kan met in-game geld gekocht worden, wat op zijn beurt ook weer met echt geld te kopen is als je geen zin hebt om in-game geld te verzamelen. Er komt ook een nieuwe Outlaw Pass. De Outlaw Pass is een variant van de Battle Pass. Als je deze koopt, krijg je nieuwe outfits, emotes en upgrades voor je kamp. Alles zou inmiddels live moeten zijn in Stadia.
Er zijn meer games gratis op Stadia. Super Bomberman R Online is vanaf nu volledig gratis te spelen op Stadia, zoals we gister bekend maakten. Lees hier de details. En The Elder Scrolls: Online heeft een Free Play weekend aankomend weekend, waardoor je kosteloos de game kunt proberen met een Stadia Pro lidmaatschap. Lees hier de details.