Phogs! toont één van zijn werelden in trailer

Nieuws
woensdag, 11 november 2020 om 10:15
Landscape 5f71afc16888e
Op 3 december mogen we ook aan de slag met de indie game Phogs! Deze game werd enkele weken geleden aangekondigd en nu de definitieve releasedatum bekend is komt er steeds meer beeldmateriaal.
In Phogs! staan twee honden centraal die samen de meest vreemde puzzels moeten oplossen in een 3d platform avontuur. Wat deze honden bijzonder maakt is het feit dat ze aan elkaar verbonden zijn, letterlijk. Het is een soort Siamese tweeling maar dan in hond vorm. Beide honden, Red & Blue, bestuur je afzonderlijk van elkaar en zo moet je jezelf door allerlei uitdagingen en bochten wringen. Vandaag wordt de 'Food World' aan ons getoond. Een kleurrijke spelwereld waar voedsel centraal staat. In onderstaande trailer krijg je er een beeld bij.

Nooit teveel co-op games

Phogs! is een game die uitermate geschikt is om co-op te gamen met een vriend. Je kunt namelijk één van de honden door een vriend of vriendin laten besturen. Dit kan online maar ook lokaal. Zelfs met één controller. Dit maakt de game enorm toegankelijk om samen met een co-op partner te spelen. Co-op games zijn sowieso goed vertegenwoordigd op Stadia maar het is nooit verkeerd om daar meer van te zien. We moeten dus nog even wachten om met Phogs! aan de slag te gaan, deze verschijnt 3 december. Maar in de tussentijd krijgen we vast meer beeldmateriaal van de game te zien.
Deze week zijn er wel drie andere games op Stadia beschikbaar gekomen, dus in de tussentijd worden we goed vermaakt. Welke games dat zijn, lees je hier. Daarnaast kwam gisteren het verassende nieuws dat spelersprofielen onderweg zijn naar Stadia. Het lijkt erop dat dit langzaamaan uitgerold wordt. Lees hier de details.