Paw Patrol games mogelijk naar Google Stadia

Nieuws
door Jerry Frederikwoensdag, 17 februari 2021 om 7:00
paw patrol
Als er aan nieuwe games voor Stadia gedacht wordt, komen de meeste mensen niet uit bij Paw Patrol. De Paw Patrol games zijn gebaseerd op de gelijknamige kinderserie en vooral populair bij... kinderen. Het lijkt er nu op dat deze naar Stadia komen.
De website Stadia Source heeft contact gezocht met de ontwikkelaar van de Paw Patrol games, aan de hand van geruchten dat de games in ontwikkeling voor Stadia zouden zijn. Hun reactie was als volgt:

Our intention is to have them on Stadia as soon as possible. We are working on it right now, but it is a slow process so we cannot give you an exact date. Most likely towards the end of the year.

- Outright Games Ltd. 

Het lijkt er dus op dat één of meer Paw Patrol games naar Stadia komen. Zeker voor ouders met jonge kinderen is dit goed nieuws te noemen, aangezien de Paw Patrol tekenfilms enorm populair zijn bij kinderen. Voor nu blijft het bij speculatie, maar houd ons in de gaten voor nieuws.
Heb je onze review van Cyberpunk 2077 al gelezen? We hebben de game goed onder handen genomen en onze conclusies getrokken. Welke dat zijn, lees je hier. En indien gemist, kun je ook onze laatste livestream terugkijken, voor The Division 2. Je vindt deze hier.