Nieuwe beelden Darkside Detective: Season 2

Nieuws
woensdag, 04 november 2020 om 12:10
maxresdefault 1
Google heeft in maart van dit jaar een Stadia Makers programma aangekondigd. Hier konden indie ontwikkelaars zich voor inschrijven, als ze hulp wilden om hun games naar Stadia te brengen. Eén van die games is Darkside Detective: Season 2. Er zijn nu meer nieuwe beelden van de game.
Samen met zeven andere games bleek dat één van de eerst gold aan games Darkside Detective: Season 2 was. Nu is dit overduidelijk een vervolg en kon gelukkig ook gemeld worden dat deel één eerder als Stadia Pro titel zou gaan verschijnen. In de game speel je als detective in een point & click adventure om zoveel mogelijk paranormale misdaden op te lossen. Dit doe je in een pixelachtige stijl, wat des te meer dat retro gevoel van point & click games met zich mee brengt. Check hieronder de nieuwe beelden.

Stadia Makers

Het Stadia Makers programma is duidelijk een poging van Google om meer draagvlak te creëren voor Stadia onder gamers en ontwikkelaars. Nadat nu steeds meer AAA games met een day 1 release naar Stadia komen, worden de indie games duidelijk dus niet vergeten. Het zal vast ook meetellen dat Google een financiële duit in de zak doet, maar voorlopig lijkt het een succes te worden met maar liefst 8 games die op termijn naar Stadia komen. Darkside Detective: Season 2 moet in het begin van 2021 naar Stadia komen.
Er is weer een nieuwe versie uit van de Stadia app, wat ook betekent dat 9to5google de app weer binnenstebuiten gekeerd heeft. Lees hier de hints naar nieuwe features. En mis de launch trailer niet van de nieuwste Elder Scrolls Online add-on, Markarth. Klik hier voor de beelden.