Tien nieuwe vechters onderweg naar WWE2K Battlegrounds

Nieuws
donderdag, 05 november 2020 om 12:15
XS5pMFJb 400x400 5f578e81b5a83
De WWE games kennen we als games die het Amerikaanse worstelen naar je eigen scherm toe brengen en je met je favoriete vechters deel te laten nemen in de ring. Het recent uitgebrachte WWE2K is een worstelgame met een twist.
De game heeft namelijk iets meer weg van een arcade achtige fighting game dan een WWE game die de werkelijkheid trouw is. In de game neem je het, uiteraard in de ring, op tegen maximaal drie anderen met een aantal van de populairste vechters uit de geschiedenis van de WWE. De regeltjes zijn wat losser en de realiteit is ook minder aangehouden. Zo kun je zelfs aangevallen worden door krokodillen die op de loer liggen. De game kende al een mooi aantal verschillende vechters uit de historie van de WWE, maar nu is bekend gemaakt dat er nog tien nieuwe vechters aankomen. Het beste nieuws? Dit wordt een gratis update. Hieronder een korte trailer.

Niet de minste namen

Deze nieuwe vechters zijn allemaal gratis te verkrijgen, waardoor voor sommigen wel in-game currency betaald moet worden. Er waren al 76(!) verschillende karakters beschikbaar en deze vechters komen erbij op de volgende datums:
6 november:
- Goldberg
- Batista
- Jey Uso (Te unlocken met in-game currency)
- Jimmy Uso (Te unlocken met in-game currency)
11 november:
- Ultimate Warrior
- Eddie Guerrero (Te unlocken met in-game currency)
- Lita (Te unlocken met in-game currency)
18 november:
- Trish Stratus
- Booker T
- Ruby Riott (Te unlocken met in-game currency)
Gisteren hebben we ook nieuwe beelden kunnen zien van één van de eerste Stadia Makers games, Darkside Detective: Season 2. Nieuwsgierig? De beelden vind je hier. En er is weer een nieuwe versie van de Stadia app. Er zijn weer wat hints naar nieuwe features getoond, deze lees je hier.