Nieuwe beelden voor Little Nightmares II

Nieuws
door Jerry Frederikzaterdag, 16 januari 2021 om 9:00
little nightmares 2
Het vervolg op Little Nightmares komt komt volgende maand al uit voor de PC en consoles. Een Stadia release laat nog even op zich wachten maar tot die tijd hebben we nieuwe gameplaybeelden om ons zoet te houden.
Als we horror en survival games noemen, denken we vaak niet aan 2D games. Toch is Little Nightmares een game in deze categorie. De game, die eerder al via Stadia Pro te claimen was, kende lovende kritieken. Een vervolg leek dan ook een logische stap. Little Nightmares II werd eerder al aangekondigd en alhoewel een Stadia release nog niet genoemd is, lijkt het niet onlogisch dat het vervolg ook op Stadia beschikbaar komt. De ontwikkelaar heeft de afgelopende dagen twee gameplay trailers gedeeld met ons, deze vind je hieronder.

Horror titels op Stadia

Horror titels, een genre wat een trouwe achterban heeft, lijken hun weg nog niet helemaal naar Stadia gevonden te hebben. Vooralsnog moeten we het doen met titels als Little Nightmares en GYLT. Alhoewel er wel geruchten zijn dat de Resident Evil reeks onderweg lijkt naar Stadia. Door het datalek bij Capcom is er namelijk informatie gelekt dat Google Capcom hiervoor betaald heeft. Tot die tijd kun je het met de eerder genoemde titels doen.
Eerder deelden we ook al de launch trailer van Scott Pilgrim vs. the World. De trailer kun je hier bekijken. En ook Tohu komt naar Stadia. De release datum is bekend gemaakt inclusief een trailer. Klik hier voor de details.