Onthulling Elder Scrolls Online uitbreiding Gates of Oblivion uitgesteld

Nieuws
doorJerry Frederikzondag, 17 januari 2021 op 9:00
Onthulling Elder Scrolls Online uitbreiding Gates of Oblivion uitgesteld
2021 is nog maar net begonnen maar het regent al uitstellingen. Dit keer geen game, maar de onthulling van de nieuwste Elder Scrolls Online uitbreiding. Maar de reden is begrijpelijk.
De ontwikkelaar Zenimax laat weten dat het evenement waarbij de nieuwste Elder Scrolls Online uitbreiding uit de doeken gedaan wordt verplaatst is. Oorspronkelijk zou de onthulling op 21 januari plaats vinden. Maar omdat een dag eerder de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president plaats vindt en door de situatie die ontstaan is rondom de bestorming van het Kapitool in Washington is er voor gekozen het evenement te verplaatsen. Het feit dat de ontwikkelaar in Washington gebaseerd is, zal de doorslag gegeven hebben. De nieuwe onthulling vind plaats op 26 januari. Nog een paar dagen extra wachten dus.

Nieuw jaar aan content

De uitbreiding moet een nieuw jaar aan content inluiden voor The Elder Scrolls Online. De game wordt regelmatig uitgebreid met content updates. De grote content updates, die meer lijken op uitbreidingen, zijn tegen betaling beschikbaar. Gedurende het jaar volgen er meestal kleinere content updates die dan beschikbaar zijn voor eigenaren van de uitbreiding. Thematisch hangen deze altijd samen aan elkaar om gezamenlijk een verhaal te vertellen. Afgelopen jaar stond in het teken van 'Year of the Dragon'
De mede oprichter van CD Projekt Red heeft zich eerder deze week verontschuldigd voor de staat waarin Cyberpunk 2077 zich bevind. Je kunt de video hier zien. En heb je onze review voor Valkyria Chronicles 4 al gelezen? Deze kun je hier vinden.