Nieuwe content voor Destiny 2: Season of the Chosen aangekondigd

Nieuws
donderdag, 04 februari 2021 om 17:00
beyondlight 5f7ed3a84e141
Het is een nieuw jaar en dat betekent ook weer nieuwe content voor Destiny 2. Er komt een nieuw seizoen met content aan, onder de naam "Season of the Chosen"
Destiny 2 werkt al enige tijd met 'Seasons'. Dit zijn periodes waarin nieuwe content gebracht wordt die allemaal tot een specifiek thema horen met een passend verhaal. Season of the Chosen is vanaf 9 februari tot 11 mei aan de beurt. In dit seizoen neem je het op tegen 'The Cabal'. Onder leiding van 'Empress Caiatl' willen ze jou en de andere guardians onderwerpen, maar dit wordt uiteraard niet zomaar toegestaan. Hier begint het verhaal en de actie. Uiteraard brengt een nieuw seizoen weer veel nieuwe content met zich mee. Van nieuwe items en wapens tot nieuwe quests. Hieronder vind je een trailer voor het nieuwe seizoen.

Gratis en betaalde content

Er is voor ieder wat wils in dit seizoen van Destiny 2. Zowel Free To Play spelers krijgen nieuwe content als mensen die de Beyond Light uitbreiding gekocht hebben of de season pass van Season of the Chosen. Er is echt ontzettend veel, waarvoor we je naar deze pagina van Bungie doorverwijzen. Klassieke strikes, die eerder uit de game gehaald zijn, komen terug en zijn voorzien van een remake. Deze strikes zijn voor alle spelers beschikbaar. Destiny 2 is sinds november volledig gratis voor iedereen die een Stadia account heeft.
Vandaag maakten we ook bekend dat de remaster van Judgment, een Yakuza spin-off, naar Stadia komt tezamen met de next-gen consoles. Je kunt hier meer lezen over deze game. En geïnteresseerd in Hello Engineer? Schrijf je dan nu in voor de gesloten bèta! Je kunt hier lezen hoe je dat doet.