PUBG ontvangt update 10.3

Nieuws
donderdag, 04 februari 2021 om 17:15
PUBG Stadia Key Art 5f69d5dca42a1
PUBG is tot nu toe de enige battle royale shooter op Stadia. De game is nog steeds erg populair, ook op Stadia. In rap tempo volgen de updates elkaar op. Nu staat versie 10.3 klaar.
Waar begin januari versie 10.2 klaar stond, is nog geen vier weken later de volgende versie al gereed voor ons op Stadia. Het betreft misschien wel een kleinere update, maar het is toch indrukwekkend. In deze versie van PUBG worden drie zaken toegevoegd. Ten eerste kun je nu kiezen wat voor geluiden je wapens maken. Je hebt nu de keuze om je wapen nog verder te customizen. Daarnaast kun je vanaf nu ook met je gehele groep emotes uitvoeren, zodat je in stijl en in sync je vijanden belachelijk kan maken. En last but not least, zijn er verbeteringen doorgevoerd voor het nieuwe Reputation system.  Hieronder de trailer.

Geen cross play met PC gamers

PUBG is nog steeds ontzettend populair ondanks dat de game al enkele jaren uit is. Aangezien het een multiplayer game is, zorgt de toevoeging van cross play voor een gezonde populatie op Stadia. Helaas is sinds vorig jaar cross-play alleen nog maar mogelijk als je met een controller speelt. Je wordt dan gematched met console spelers.  Voor velen was dit jammer, maar voor anderen niet. Alhoewel veel gamers liever PUBG met toetsenbord en muis spelen, zorgde cross play met de PC versie ook voor veel cheaters. Iets waar Stadia en de consoles veel minder last van hebben.
Deze week is bekend geworden dat de nieuwe game Blue Fire ook naar Stadia komt, bij monde van de ontwikkelaar zelf. Je leest hier meer over de game. En voor Cris Tales is ook een nieuwe gameplay trailer vrijgegeven. Check hier de nieuwste beelden.