Nieuwe content voor Windbound arriveert op 30 oktober

Nieuws
dinsdag, 27 oktober 2020 om 17:00
maxresdefault 14 5f439315367f8
DLC, of add-ons in het geval van Stadia, is tegenwoordig bijna een garantie als een spel uitkomt. Maanden na de release komt er dan vaak extra content die spelers een reden geven om terug te keren naar de game. Nu is Windbound aan de beurt.
We hebben de game eerder al gereviewed, zoals je hier kunt lezen, en waren zeer tevreden over de game. Het is een perfecte survival game voor de wat meer casual gamer maar ook liefhebbers van het survival genré kunnen zich goed vermaken met de game. Nadat de game ook al eerder wat updates ontving met balance changes komt er nu daadwerkelijk meer content naar de game, zo leren we via de website Stadiasource.

Meer vrijheid

De game was al in het bezit van een New Game+ modus, maar krijgt er nu nog wat variaties bij. Zo komt er een nieuwe game mode 'The Eternal Voyage'. Dit lijkt op New Game+, want je behoudt je voortgang maar je voortgang wordt nu vastgelegd op online leaderboards. Hoe beter je het doet, hoe hoger je rank. Ook komt er een 'Free Sailing' mode, waarin je eigenlijk de wereld op je gemak kunt verkennen zonder vijanden, zonder stormen en zonder dat je je druk hoeft te maken om te verhongeren. Als laatste komt er nog een Photo mode naar de game, zoals we van veel games al gewend zijn. De addon moet aanstaande vrijdag, 30 oktober, al op Stadia verschijnen.
Een andere game die we recent gereviewed hebben is Super Bomberman R Online. Lees hem snel mocht je nieuwsgierig zijn. En ook Zombie Army 4 heeft recent add-on content gekregen. Je leest hier meer.