Phoenix Point lanceert in 2021 met alle DLC beschikbaar op Stadia

Nieuws
dinsdag, 27 oktober 2020 om 17:15
maxresdefault 1
Vorige week werd aangekondigd dat Phoenix Point in 2021 naar Stadia zou komen. Deze turn based strategy game is al een tijdje beschikbaar op de PC en heeft inmiddels al wat DLC ontvangen.
Gisteren viel ons op dat de PC versie in december 2020 een Year One Edition gaat krijgen. De Year One Edition gaat alle reeds uitgekomen DLC bevatten, zowel de betaalde als de gratis DLC. Aangezien er dit jaar ook nog een PS4 en Xbox One versie beschikbaar moet komen, vroegen wij ons af of dit dezelfde versie is. De vraag ontstond welke versie wij dan op Stadia gaan ontvangen? We hebben een e-mail naar de ontwikkelaar gestuurd en kregen onderstaande reactie:

The Stadia version will be the base game but will include all of our free content updates to date (and obviously in the future!). We will also have any already-released DLC available for purchase at launch. 

- Snapshot Games

Verbeterde versie

Wij kunnen dus bij de release van Phoenix Point genieten van de base game inclusief alle gratis content updates. Deze zijn gelijk beschikbaar. Daarnaast hebben we de optie om de betaalde DLC los als add-ons te kopen. Hoewel het jammer is dat wij niet meteen de Year One Edition ontvangen, is het al een meevaller dat de gratis DLC verpakt zit in de standaard versie van Stadia. We moeten nog een aantal maanden wachten, aangezien de game in het eerste kwartaal van 2021 pas naar Stadia komt.
De andere game die naast Phoenix Point aangekondigd is vorige week, is Young Souls. Lees hier meer over deze indie RPG. En we hebben een review geschreven over Super Bomberman R Online, lees hier of deze game de moeite waard is.