Versie 1.1 van Cyberpunk 2077 met nieuwe bug fixes en andere 'verrassingen'

Nieuws
maandag, 25 januari 2021 om 12:30
3bc0d75263bbaa17f3d3ba0554c6a0ca
Cyberpunk 2077 werd eind vorig jaar wisselend ontvangen. PC en Stadia gamers waren over het algemeen enthousiast, maar console gamers waren woest. Het is misschien wel één van de meest controversiële game launches van de laatste jaren. De ontwikkelaar werkt hard aan verbetering en patch 1.1 is één van de resultaten.
De druk op het ontwikkelteam van Cyberpunk 2077 is momenteel erg hoog, omdat door de kritiek op de game, performance problemen en de vele game breaking bugs op hoog tempo nieuwe updates uit moeten komen. Inmiddels is versie 1.1 beschikbaar op Stadia waarin veel opgelost wordt inclusief een aantal Stadia specifieke bugs. In de release notes is te lezen dat er veel performance verbeteringen zijn, problemen met het laden van je save games opgelost zijn en veel problemen rondom quests opgelost zijn. Daarnaast nog vele klein fixes. De volledige release notes kun je hier vinden.

Niet alleen positief

De update is niet alleen positief. Er zijn verschillende berichten op internet van gebruikers die met versie 1.1 nieuwe bugs ervaren. Het lijkt er dus op dat, hoewel de patch vele issues opgelost heeft, er nieuwe problemen bijgekomen zijn. Dit is niet geheel onverwacht omdat de updates in zo'n rap tempo volgen dat volledig testen bijna onmogelijk is. Laten we hopen dat de volgende update nog meer orde op zaken stelt.
Fans van Destiny 2 kunnen voorlopig nog aan de slag om hun Hawkmoon wapen volledig te upgraden. Je leest hier meer. En ook aan de F1 fans is gedacht, nu het seizoen afgerond is. Meer content is onderweg. Lees hier de details.