Pre-order Cyberpunk 2077 op Stadia en krijg een Premiere Edition

Nieuws
donderdag, 19 november 2020 om 18:00
c5cddb3f0d6e9a3acab40f74d4ff6ce9
Stadia is één jaar en dat zullen we weten. Google trakteert! Zojuist heeft Google bekend gemaakt dat als je Cyberpunk 2077 reserveert op Google Stadia, je er een gratis Premiere Edition bij krijgt. Zolang de voorraad strekt, dat wel.
Iedereen die Cyberpunk 2077 op Stadia reserveert voor 18 december, komt in aanmerking voor deze deal. Heb jij Cyberpunk 2077 dus al gereserveerd, dan zit je goed en hoef je niets te doen. Deze deal is vanaf nu beschikbaar. Heb je interesse, klik dan op deze link om Cyberpunk 2077 te bestellen. Als je reservering geplaatst is, krijg je binnen een week na de lancering van Cyberpunk 2077 een e-mail met daarin een code die je kunt inwisselen om je Premiere Edition te krijgen. In verband met de feestdagen kan het wel wat langer duren voordat je deze ontvangt, geeft Google aan. Koop je de game na de launch van 10 december en voor 18 december? Dan krijg je de mail alsnog later.

Goed nieuws na minder goed nieuws

Na de reeks aan vertragingen die Cyberpunk 2077 heeft geleden en het eerder ontbreken van een day 1 release op Stadia, is dit zeer welkom nieuws. Na de gratis demo's vorige maand kan dit weleens de volgende grote golf aan nieuwe gebruikers veroorzaken. Cyberpunk 2077 is al enkele jaren één van de meest gewilde titels onder gamers. In deze first person RPG in een Cyberpunk setting, begeef jij je in Night City en ga je het futuristische leven ontdekken. Speel op jouw manier en speel het spel op jouw manier uit. De game komt op 10 december uit.
Vandaag lieten we ook weten dat Immortals: Fenyx Rising met nieuws komt over de post-launch plannen. Er was veel te melden, klik hier voor het nieuws. En heb je het nieuws al gelezen dat Hyper Scape misschien de volgende Free To Play game is? Klik hier voor de details.