Nieuwe gameplaytrailer voor Humankind

Nieuws
maandag, 26 april 2021 om 12:15
maxresdefault 1 5f907299d0f68
De strategietitel Humankind, die in augustus ook naar Stadia komt, heeft als onderdeel van een nieuwe testronde een nieuwe gameplay trailer gekregen. Alhoewel Stadia spelers niet mee kunnen doen aan de testronde, kunnen we wel van de trailer genieten.
Humankind is een game die veel doet denken aan de Civilization games. In de basis lijkt de game hetzelfde, alleen verschilt de game op een aantal cruciale vlakken. Vorig jaar konden we op Stadia gratis een OpenDev test spelen, waarbij je een kort scenario kon spelen om de game te proberen. Alle feedback werd door de ontwikkelaars toe meegenomen om de game verder te ontwikkelen. De volgende OpenDev, genaamd Victor, is nu gestart. Helaas is deze alleen voor PC spelers beschikbaar. Maar er is ook een trailer vrijgekomen, waar we dan weer wel van kunnen genieten. Deze toont namelijk weer nieuwe gameplay. Zie hieronder.

Werk aan de winkel

Oorspronkelijk zou Humankind volgende maand uitkomen, maar dankzij de verschillende OpenDev testscenario's, is dusdanig veel feedback gekomen waardoor de ontwikkelaar liever de tijd neemt om de game verder te verbeteren. Als resultaat betekent het dat Humankind verschoven is naar Augustus van dit jaar. Geen verkeerde keuze, want vrijwel alle AAA games het laatste jaar zijn met enorm veel bugs verschenen, wat de games geen goed gedaan heeft. We kunnen over een paar maanden ervaren of Humankind dit beter doet.
Een andere game die inmiddels uit is en wel vol bugs zit, is Outriders. Deze week komt eindelijk een update voor Stadia. Je leest hier meer. En fans van de Yakuza serie kunnen eindelijk aan de slag op Stadia met Judgment. Check hier de launch trailer.